miercuri, 25 august 2010

Scoala de vara a Fun Science Club (2010)

Activitatile Scolii de vara 2010 a clubului Fun Science s-au desfaurat in satul Izvoru Rece (comuna Vaideeni, judetul Valcea) in perioada 16 - 23 aug. (2010).
Acest club (pe care il coordonez din anul 2005) este o componenta a retelei Hands on Science Romania (coordonator national al retelei este dr. Dan Sporea).

Mai jos sunt prezentate cateva secvente din cadul unuia dintre proiectele Scolii de vara - "Detectivi pe urmele .... AERULUI" (atat am reusit astazi sa prelucrez).


Am vazut dupa ceva timp videoclipul postat aici (realizat de mine la finalul acestei activitati) si imi pare tare rau ca nu a reiesit complet intrega atmosfera de lucru. Pentru postarea pe Youtube am avut acordul participantilor (de fapt in primul rand pentru ei am postat acest clip, pentru ca si ei sa putea accesa rapid acest aceste secvente).

luni, 2 august 2010

Examen - Modul I (proiect CIFRU)

Am avut ieri (1 aug 2010) examenul modulului I al cursului organizat in cadrul proiectului CIFRU.
Atmosfera incinsa si serioasa.
Organizarea a fost OK.  Corectura s-a realizat in fata noastra, ceea ce a eliminat orice dubliu asupra evaluarii.

Ceea ce m-a impresionat:

  • toti colegii mei s-au pregatit cu multa seriozitate;
  • formatorii au rezistat eroic, ca si noi, verificand in fata noastra  fiecare punct al cerintelor formulate, pentru care au notat punctajul acordat (au oferit si explicatii atunci cand au fost solicitate).


Cocluzia mea: comportare profesionista pe toate planurile.

Vacanta placuta tuturor!
Eu mi-am facut deja bagajele.